Vakantie op Texel?

Vredestein Vakantiehuizen zorgt voor een ontspannen verblijf!

Leuk dat je naar Texel komt!

Ons veelzijdige eiland zal je niet teleurstellen. Het is een fantastische vakantiebestemming met nogal wat locaties en verborgen schatten die je zullen verwonderen. Onze vakantiehuizen staan in en bij gebieden waar veel te doen of te zien is. Afhankelijk van je voorkeuren hebben wij het perfecte vakantieverblijf op Texel voor jou! Vredestein Vakantiehuizen heeft vier comfortabele, moderne bungalows aan de rand van het Nationaal Park Duinen van Texel, met bekende natuurgebieden als De Slufter en De Muy. Een mooie uitvalsbasis voor je wandel- en fietstochten over Texel. Geniet van de vele vogels, blonde duinen en uitgestrekte stranden.
Rust en ruimte
Ruhe und Raum
Rust en ruimte
Buchen Sie unsere Bungalows Het Paviljoen oder De Zonneweelde
Boek dan onze bungalows Het Paviljoen of De Zonneweelde
Rust en ruimte
Über uns
Over ons
Wir sind Ineke Mulder und Nanning Kikkert
Wij zijn Ineke Mulder en Nanning Kikkert

Die Eigentümer von Vredestein

De eigenaren van Vredestein Vakantiehuizen

Rust en ruimte
Raus und los!
Trek eropuit!
Auf Texel ist jeden Tag etwas zu erleben
Op Texel vul je met gemak al je dagen in.

Die größte Attraktion ist die Insel selbst: Mit 140 Kilometern Radwegen und vielen Dutzend Wanderwegen und Spazierrouten können Sie die besondere Natur genießen.

De grootste attractie is het eiland zelf: met 140 kilometer fietspad en vele tientallen wandelpaden en wandelroutes kun je heerlijk genieten van de bijzondere natuur.

previous arrow
next arrow

Actief buiten

Ben jij een doener en wil je graag een actieve vakantie of een combinatie van rust en actie? Kies dan voor een van onze vakantiehuizen in of bij het bruisende dorp De Koog! De badplaats grenst aan het Nationaal Park Duinen van Texel.

In de nabije omgeving

In onze huizen vind je alles voor een perfecte vakantie: uitgestrekte stranden, bos en duin, gezellige winkelstraatjes, terrassen en volop mogelijkheden voor buitensporten, zoals surfen, mountainbiken, hardlopen en vliegeren. Door de centrale ligging van De Koog is dit een perfect startpunt voor jouw ontdekkingstochten over Texel.

Dichtbij de Koog?

Kies je liever voor een landelijke omgeving, maar wel dicht bij De Koog en in de buurt van strand, bos en duinen? Dan ontvangen we je graag in onze vakantiehuizen op Hoeve Vredestein. Rustig gelegen, met flinke zonnige tuinen en veel privacy.