Omgeving

Uw vakantie op Texel begint bij Vredestein Vakantiehuizen. Wij verhuren gezellige vakantiehuisjes op unieke locaties. Laat de drukte en hectiek even helemaal achter u en geniet van de heerlijke Texelse rust! 

Omgeving De Koog

Twee van onze accommodaties, Het Paviljoen (4 personen) en De Zonneweelde (3 personen) zijn gelegen in het buitengebied van De Koog op Hoeve Vredestein. In de directe omgeving zijn diverse natuurgebieden, wandel- en fietsroutes. Drie andere huisjes, Mare (4 personen), Castor (4 personen) & Pollux (4 personen) zijn gelegen aan de rand van De Koog.

Omgeving De Cocksdorp

Wilt u nog een stapje dichter bij de natuur overnachten? Dan zijn onze vrijwel identieke 4-persoons bungalows PippaNoor, Ties, Perce NeigeTabula Rasa en Dennis op vakantiepark Tamarisk ideaal voor u. Deze bungalows zijn gelegen aan de prachtige natuurgebieden De Slufter en De Muy en bevinden zich precies tussen de dorpen De Koog en De Cocksdorp. Beide dorpen liggen op ongeveer vijf kilometer afstand.

Deze accommodaties liggen op slechts één kilometer van het strand en zijn allemaal gelijkvloers. Het ideale startpunt om Texel en haar prachtige natuur te ontdekken. De bungalows zijn onlangs compleet gerenoveerd.

slide-3.jpg